Aktywne Wpisy

MonazoPL +90
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Blackhorn +353
Ale mnie krindż łapie za każdym razem jak sobie przypomnę jak nie rozumiałem PPK, posłuchałem kuców i się z niego wypisałem na 2 lata.
#gielda #oszczedzanie
#gielda #oszczedzanie

Czy jest możliwość w nodemcu wylutowania gniazda i wlutowania bezposrednio kabli z ładowarki? Chciałem bezpośrednio mieć zasilanie, żeby nie było żadnego gniazda. Jestem dość laikiem, więc prosiłbym o wytłumaczenie jak coś jak dla debila XD
Według tego schematu.
@ra_s: Nie chce mi sie załadowac ta strona, zablokowali mi jakims cudem dostep XD
źródło: comment_4Dn8NJFgoIdK7fGJvi2vrBZSReoWelhv.jpg
Pobierzźródło: comment_S30y5DQp00BjFNiax6Y1AQly1EYhEY8R.jpg
PobierzDlatego nie wiem jak to ugryżć, czy może lepiej zalać tym klejem? Bo rzeczywiście jak mówisz ze przestało nagle działać to tak słabo