Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1766
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Retoryk +94
Więcej o: Citroen Karin (1980)
Interesujące? Dziękuję Ci za wykop!
#motoryzacja #samochody #auta #tesla #musk #elonmusk #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #historia #design #usa #francja #paryz #starszezwoje #cybertruck
Przecież to wypok tu prawie każdy wie, że Francja i ich motoryzacja to kupa guano( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie się ten kształt akurat średnio podoba (myślę że wiele by zyskał dodatkowym ścięciem i wypłaszczeniem na dachu), ale pamiętaj że to jest stressed skin a nie body on frame i im prostsza bryła tym niższe koszty, a tymi też buduje swoją bardzo
Po drugie, ten samochód rozpędza się do setki w 4 sekundy.
Po trzecie - nowy będzie kosztował od 40 tyś $ (120 tyś zł) co jest absurdalnie mało jak na elektryczny samochód tesli i jak na taki gabaryt.
Martwi mnie jedynie wnętrze ale obstawiam, że takie
@Trzesidzida: Zbankutowali i stali sie czescia panstwowego PSA ale powodem nie byly projekty aut tylko zle zarzadzania, niepotrzebnie przejecie Maserati no i kryzys naftowy 1973 ktory wycial wtedy sporo marek..
Na pewno dojdą jeszcze jakieś opłaty recyklingowe, czy inne na walkę z wiatrakami więc cena na pewno przekroczy 200k PLN Za najsłabszą wersje.
Więc w naszych warunkach to żadna okazja (╯︵╰,)