Aktywne Wpisy
WielkiNos +353
O i to jest prawdziwe piekło kobiet! Niemożność wstawienia gołych cycków na fb i insta oraz chodzenia z gołymi klatami jak faceci. Trzeba walczyć żeby było można.
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
lapko +358
Wszyscy dobrze wiemy, że bez nosacza ta seria nie ma prawa bytu.
UWAGA NOWY TAG - #polomony
Ciągle zbieram kolejne pomysły. Mam już ich od Was sporo, ale są jeszcze nieobsadzone miejsca na mojej liście Polomonów.
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #chwalesie
UWAGA NOWY TAG - #polomony
Ciągle zbieram kolejne pomysły. Mam już ich od Was sporo, ale są jeszcze nieobsadzone miejsca na mojej liście Polomonów.
#lapkobrazy #tworczoscwlasna #chwalesie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Macie może jakieś sugestie na co powinienem zwrócić uwagę zgłaszając taką sytuację? Czy oprócz policji istnieje jakaś instytucja do której można takie coś zgłosić?
Szczegółów nie podaję póki co - chce dać szansę odpowiednim służbom. Zależy mi na eliminowaniu takiej patologii.
#prawo #motoryzacja
Z jakimiś przytarciami nie miałbym problemów, gdyby nie fakt, że płaci się, #!$%@?, za nowe auto i boli trochę mieć auto z salonu po przygodzie xD
A jak wyjedziesz z salonu, odkryjesz coś ciekawego w aucie i wrócisz to i tak pozamiatane zazwyczaj, bo jak udowodnisz, że to nie Ty po podpisaniu
#pytanie #prawojazdy #pomocy
Komentarz usunięty przez autora
@johnyd23: Wytlumaczym na wlasnym przykladzie, ze naprawa byla prosta, chociaz mialem calke. Tak, wg mechanikow z ASO wymiana podluznicy to pikus i cena nowej to 900 zl. Czego nie rozumiesz?
Niestety takie mamy prawo ¯_(ツ)_/¯
Swędzi dupsko? Powiedz jak mocno.
@coredump: i tak i nie, części są w katalogu - ale nie ma technologii naprawy, przynajmniej tych które są dostępne dla zwykłych serwisów
nie wiem jak w BMW ale w Toyocie którą mam body workshop manual kończy się na wymianie podłużnic a
@ciemna_masa:
W nowym wydaniu bezwypadkowy xD
Tak sobie czytam wpis @ciemna_masa i dochodzę właśnie do wniosku że chyba poszedł do naprawy. Brak rdzy, dobrze zachowany lata 99, zawsze serwisowany i pół roku wcześniej nowa przednia szyba. Oczywiście szkoda calkowita, ale ja bym