Aktywne Wpisy
mickpl +87
Ależ to jebnie jak wrócimy do podwyżek stóp i rozpocznie się walka z recesją.
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
LewCyzud +476
Jak chcecie ochrony planety to przestańcie wydawać co rok nowy telefon i wprowadźcie program łatwej wymiany baterii ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie sobie mordę wycieracie ekologią bedac jednocześnie najwikeszym trucicielem spośród spółek technologicznych
#apple
#apple
Jestem singielką, ale od jakiegoś czasu spotykam się z jednym facetem. Szkopuł w tym, że on ma żonę. Ich małżeństwo to formalność, typowo- ona go nie szanuje, seksu nie ma, wspólnych zainteresowań też nie. No i jest gruba. Kiedy ja się pojawiłam w jego życiu, zaczął się częściej uśmiechać, ma chęć na wszystko, no po prostu czuje chłop, że żyje.
No i teraz najważniejsze - spotykamy się u nich w domu, kiedy ona jest w pracy. Zawsze wracała punktualnie o 17:15, a dzisiaj wparowala jak jakaś szurnięta o 13:00!
No i teraz siedzę w szafie.
Dajcie kilka plusów na pocieszenie, bo gruba locha jebła się na wyro i przegląda mirko. Może jak zobaczy ten wpis, otworzy drzwi i mnie wypuści bo szafa się zatrzasnela.
Bardzo dobra kobieta z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ytarka: Że co proszę?! Jeśli wiesz, to powiedz mi gdzie znajdę latające krowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cauchemar7 No, kupuje mi słodycze np
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni. Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła. Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym
( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚