Aktywne Wpisy
biaukowe +23
niemorzliwe +111
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
Po obejrzeniu tego filmu, przyszło mi tylko jedno stwierdzenie: To jest koleś, który naprawdę żył. No wiadomo, żyje nadal, ale wiecie o co chodzi ;) Gość, który przeszedł przez życie idąc za marzeniami, zwiedził tak ogromny kawał świata, był w niesamowitych miejscach, poznał niesamowite osoby, WYKORZYSTAŁ SWÓJ POTENCJAŁ. Ogromnej liczby fanów i fame'u mogą mu zazdrościć aktorzy i celebryci, strzelam też, że zarobił i zarabia na tym kupę kasy, wydał kilka książek, co jest czymś niezwykłym - puścić cząstkę siebie w popkulturę. No i chyba najważniejsze - wszystko to ma nagrane, w super jakości, efektownie zmontowane i w każdym momencie życia, może wrócić, do większości z tych niezwykłych sytuacji ze swojego życia.
Krzysztof Gonciarz, to gość, który wziął życie w swoje ręce. Krzysztof Gonciarz to gość, który naprawdę żył.
Pozdrawiam. Peace out.
#youtube #przemyslenia #gonciarz #polskiyoutube #coolstory
Ohui, przyznaj się, że to Ty, Gonciarz. Nikt inny nie napisałby czegoś takiego.
@Psylon: nie, po prostu jestem w stanie obiektywnie ocenić najbardziej rozpoznawalnego i wszechstronnego twórcę internetowego. Podaj mi kogoś innego.
@peetee: popłynąłeś
@Psylon: o czym ty mowisz xD typ od pomarańczy
@Psylon: no cóż, 171 osób się ze mną zgodzilo i powiedziałoby to samo. No rzeczywiście nikt.
@UberKatze: Nie, odwracasz kota ogonem. "Hejt" na Gonciarza wziął się z tych wszystkich krzywych akcji Gonciarza, a było ich całkiem sporo.
Na przykład kiedyś był jakiś konkurs filmowy i wygrała go jakaś losowa dziewczyna, a Gonciarz podesłał na ten cały konkurs swój film o "mowie nienawiści". Jak to przystało na kogoś, kto nagrywa filmy o nienawiści, napuścił swoją widownię
I gadasz brednie, bo średnio co miesiąc ktoś się pyta o to samo "dlaczego ludzie nie lubią Gonciarza?" i zazwyczaj dostaje litanię na 10 stron maszynopisu z opisem wszystkich afer, włącznie ze screenami.
Co do filmiku, Gonciarza kojarzę jeszcze z TVGry i pamiętam jego początki na youtube. Można powiedzieć, że karierę Youtube'ową zaczyna i kończy wydaniem książki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam problem z tym filmem pożegnalnym taki, że strasznie na nim krzyczy. Nie wiem czy to wynika
@Psylon: Z czego jest popularny? Ja kojarzę potrząsanie zegarkami z niemych gifów, ale poza tym memem?