@Rozjemca35: Jak jaki jest %? O czym ty p--------z? Przecież tu nie ma żadnych procentowych szans.... Jedynie obecnie jest problem przy próbach przesłania większych wartości, bo często jedyna ścieżka nie jest na tyle drożna żeby pomieścić większą wartość, ale to jest rozwiązane już koncepcyjnie od dawna, jeszcze przed uruchomieniem LN - AMP :P Będzie dzieliło w locie na mniejsze części i przeleci nawet malutkimi kanałami i 10 drogami ale przeleci.
@Rozjemca35: No fajnie, obniżyli im koszta transakcyjne. Będą tak obniżać w nieskończoność? ( ͡°͜ʖ͡°) W pewnym momencie koszta obsługi BSV przerosną małe fee i będą podnoszone opłaty.
Fajnie to w sieci Steem jest. Tak d------i z szybkością, że jak kurs spadł dramatycznie to projekty padają, bo nie są w stanie się utrzymać, a witnessi (czyli minerzy) jadą na rezerwach,
@Rozjemca35: Pewnie spadnie wraz z sygnaturami schnorra do stałego poziomu (strzelam - 160 bajtów?). Nie do końca rozumiecie Lightninga. Nie chodzi o to, by otworzyć kanał, zrobić 5 przelewów i zamknąć. Ja swój nowy kanał (testowałem jak radzi sobie odzyskanie LN z Seeda) otworzyłem 24 marca 2019 roku i nie mam potrzeby zamykania, bo po co? :P
@cyberpunkbtc: @fervi: chciałbym być taki pozytywny w stosunku do LN jak wy jesteście. - LN nie trzyma logów i was to nie rusza, a Bitcoin tak. Czy LN to blockchain? nie. - LN zmierza do centralizacji hubów, bo najefektywniejsze są punkty z wieloma kanałami. Jak się to ma do idei decentralizacji Bitcoina? - LN nie motywuje górników do utrzymywania bezpieczeństwa sieci (no, minimalnie bo
@Rozjemca35: Naprawdę to żałosne pytania jak wszystko co tu produkujesz. Nie chce mi się tracić na ciebie czasu. Wiedza kosztuje a ty nie jesteś wart sekundy mojego czasu
#bitcoin #kryptowaluty #kryptoheheszki
źródło: comment_cqJmCATFaxagWUMPYxTweK7LExkOczg6.jpg
Pobierz@Rozjemca35: 10 satoshi
@Rozjemca35: LN dzbanie
Nie dostał patentu na białą księgę, tylko zarejestrował prawa autorskie, rozumiesz że to są dwie różne rzeczy?
@fervi: what xD
@cyberpunkbtc: LN xD przypomnij mi, jaki jest % szansy na powodzenie transakcji LN?
@fervi: weatherSV coś ci mówi?
Jedynie obecnie jest problem przy próbach przesłania większych wartości, bo często jedyna ścieżka nie jest na tyle drożna żeby pomieścić większą wartość, ale to jest rozwiązane już koncepcyjnie od dawna, jeszcze przed uruchomieniem LN - AMP :P Będzie dzieliło w locie na mniejsze części i przeleci nawet malutkimi kanałami i 10 drogami ale przeleci.
@Rozjemca35: No fajnie, obniżyli im koszta transakcyjne. Będą tak obniżać w nieskończoność? ( ͡° ͜ʖ ͡°) W pewnym momencie koszta obsługi BSV przerosną małe fee i będą podnoszone opłaty.
Fajnie to w sieci Steem jest. Tak d------i z szybkością, że jak kurs spadł dramatycznie to projekty padają, bo nie są w stanie się utrzymać, a witnessi (czyli minerzy) jadą na rezerwach,
a teraz patrz na to, 16 miesięcy temu :D
https://www.wykop.pl/wpis/33446705/ten-szajs-fud-ze-tak-bedziena-poczatku-bylo-wiadom/
@Rozjemca35: @Rozjemca35: Przeciez to można zrobić raz na kilka lat i wykonywać tysiące transakcji
@fervi:
chciałbym być taki pozytywny w stosunku do LN jak wy jesteście.
- LN nie trzyma logów i was to nie rusza, a Bitcoin tak. Czy LN to blockchain? nie.
- LN zmierza do centralizacji hubów, bo najefektywniejsze są punkty z wieloma kanałami. Jak się to ma do idei decentralizacji Bitcoina?
- LN nie motywuje górników do utrzymywania bezpieczeństwa sieci (no, minimalnie bo
@Rozjemca35: Dobry do animowości :P