Aktywne Wpisy
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

gerwazy-oko +47

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
https://www.wykop.pl/link/5205353/koszalin-areszt-i-sprawa-w-sadzie-za-0-007-grama-marihuany/
@tamto-to-tamto: Gosc, ani nie siedzial, ani nic nie stracil. Ty czytasz to co linkujesz?
@tamto-to-tamto: Rownie dobrze moglby to byc 17 latek. W Polsce jest nielagalne w kazdej ilosci. Zreszta policja nie robi kontroli kazdemu ot tak na ulicy. Zreszta nawet w twoim linku jest powiedziane, dlaczego zostali przeszukani, zreszta okazalo sie ze slusznie.
@FortunaHej: zobaczmy co do powiedzenia na temat posiadania w stanie Georgia encyklopedia:
Cannabis in Georgia is illegal for recreational use, but decriminalized in the cities of Atlanta, Savannah, and a few others. Limited medical use is allowed in the form of cannabis oil containing less than 5%
@tamto-to-tamto: Co ma Polska do Georgii? Dalej tych bzdur nie czytam. Przeczytaj dokladnie jeszcze raz co ja pisze ze zrozumieniem.