Wpis z mikrobloga

@ethics dokładnie. Niestety nie o wagę tu chodzi

@Mirkosoft spoiler powinien cię nakierowac na odpowiedz

@matra większość pomysłodawców takich przepisów spuszcza się nad własnymi wyrobami a prawda jest zupełnie inna. Spróbuję jeszcze z mąki kokosowej ale podejrzewam że będzie jeszcze gorszy smak xd
@Ataxia: dieta nie ma wpływu na to czy będziesz jadł smacznie czy nie. Próbujesz jeść jakieś gówniane zamienniki i się dziwisz że nie są smaczne. Na high carbie jedz Sobie chleb i ziemniaki a na low-carbie boczek i ser. Jak koniecznie chcesz smaczny chleb low-carb to Sobie zrób taki na białku pszennym, albo kup Pro-Body z piekarni Putka, zamiast się dziwić że chleb z orzechów nie smakuje tak jak chleb.
@Ataxia nie próbuj, szkoda składników.
Mi z wyrobów pieczywo podobnych smakują:
-chaffle: https://www.instagram.com/p/B1dCz9VIkNu/?igshid=1j70s8e68pxgx
-oopsie jest dosyć neutralny https://www.instagram.com/p/B2Qu7hfo-9r/?igshid=1lokemu72e4zx
-tosty serowe:
https://www.instagram.com/p/BymPyK1ofc7/?igshid=1q20bj2397b7n
I jeszcze chlebek z tostera z bloga Keto reva.
Najbardziej wiernym odpowiednikiem pieczywa jest dostępny w niektórych piekarniach chleb probody (6,1W/100g).
@Ataxia: najłatwiej jest się przegłodzić i potem wskoczyć na dietę. krótka głodówka wbija w ketoze i oszczędza problemów z przechodzeniem na keto. mięsko i tłuszcz wchodzi wtedy elegancko. a jak ktoś ma ciśnienie na węglowodany, to tylko i wyłącznie ze starych, żarłocznych przyzwyczajeń.