Wpis z mikrobloga

@Shaki: Wlasnie nie wiem. Rok temu czytalem, ze we Wloszech aresztowali typa co jubilera obrabial w taki sposob.. jednego za drugim.
  • Odpowiedz
@r00t: a po co mam ich atakować? przez takie działania wykop traci sens bo zamiast oceniać i promować fajne i ciekawe znaleziska to powstaje fala hejtu objawiająca się masowym zakopywaniem i minusowaniem komentarzy
  • Odpowiedz
@mikolach: też się zastanawiam po co takie dziadowskie gierki są promowane na wykopie - przecież to się mija z tematyką wykopową - z ciekawości oczywiście sprawdziłem co to jest - wykop party to chyba tylko dla wybrańców, młodych, wykształconych z dużych miast
  • Odpowiedz
@T3R3XD3MAG: Ach. Nawet nie wiedzialem na czym mialby ten atak polegac. Widac, ze bys musial dowodzic, jakby co ;) Tak sobie zartowalem tylko... Bardziej o jakies niegrozne wyglupy mi chodzilo.. integracyjne, czy cos. :>
  • Odpowiedz
@Kahzad: jeśli strategia wykopu nie potrzebnie pójdzie w stronę integracji użytkowników to tak będzie - a wtedy tacy outsaiderzy jak ja, którzy nie ma ją konta na fejsie będą zmuszeni odejść z wykopu
  • Odpowiedz
@Shaki: To ja nie ide na terapie hipnotyczna. Bede chcial sie wyzbyc siedzenia po nocach i niedosypiania a mi wmontuje cos i kaze zapomniec - potem slowo klucz i bede robil glupoty. Na filmie to w ogole wyglada makabrycznie i ciezko mi w to uwierzyc, ze tak jest... Lepiej wypierac, nawet jezeli to rpawda ;)
  • Odpowiedz