Aktywne Wpisy

Quashtan +18
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +494
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

10.00 – do końca marszu – Roty MN zbierają podpisy pod obywatelską inicjatywą ustawodawczą “STOP 447“. W okolicy ronda Dmowskiego rozstawionych będzie ok. 10 namiotów, w których można złożyć podpis oraz zdeponować już wypełnione przez was karty
13.30 – wspólny różaniec na Rondzie im. Romana Dmowskiego
14.00 – oficjalne rozpoczęcie X edycji Marszu Niepodległości przez Roberta Bąkiewicza
14.00 – 15.00 – okolicznościowe przemówienia oraz występy słowno-muzyczne
15.00 – wymarsz w kierunku PGE Narodowy
16.30 – 19.00 – występy artystyczne na Błoniach Stadionu Narodowego
#4konserwy #konfederacja #marszniepodleglosci #polska
źródło: comment_An1VRdkJ685NVS73foIzOjtiFHXOpoHv.jpg
Pobierz@eyehategod: Na marsz może przyjśc każdy,neuropki też.Nikogo nie wyganiamy z marszu.
Przez lata widziałem wśród znajomych wysoką aktywność z tym związaną, a teraz jakoś nagle cisza.
@jamtojest: Nie ma przymusu modlitwy czy nawet uczestnictwa w nabożeństwie,zawsze możesz przyjść na sam główny Marsz,zapraszam :)