mam 19 lat , wyglądam na 15 ,dzisiaj w szkole zagadałem do laski 9/10 niskiej brunetki i powiedziałem hej jestem Tomek i ze mi się spodobała i czy się umówi po szkole na kawę a ona się zgodziła dała numer ,powiedziała ze jest w pierwszej klasie czyli ma 15/16 lat ,ja skłamałem ze tez jestem w 1 klasie bo na takiego wyglądam ,jak myślicie dobrze jest wyruchać na raz taką młodą laske ,czy może podbijać do starszych chociaż będzie problem bo wyglądam młodziej ,które są lepsze ?
@edipunk88: Mogłeś aż tak nie zaniżać wieku, one lubią w tym wieku jak się starszy chłopak nimi interesuje bo stanowisz wtedy dla niej furtkę do dorosłości
@KMAZ: trochę jest różnica wieku między 15 a 19 lat wiec mogła się przestraszyć ,nie będzie mi w dowód patrzeć przecież, nie szukam do stałego związku , tylko na raz @Jestem_Tutaj:
@murzyn_w_solarium: przecież 15 lat to dziecko , dobra na raz , może dziewica , do związku nadają sie w moim wieku przynajmniej poukładane maja w głowach
#tinder #stulejacontent #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #randkujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
mam podobna sytuacje