Aktywne Wpisy
AXSIS +12
Zoyav +43
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mam kilka perfum polecanych na wykopie i na innych forach i te najmocniejsze tak z 2h wytrzymują
czytałem, żeby nie psikać się po szyi po nos sie przyzwyczaja, ale nadal nic... pytałem się jednej osoby po paru godzinach czy czuje ode mnie to odpowiedziala ze nie
#perfumy
ale spróbuje tak zrobić jak poradził @xxdakee
ja nie wiem jakiego mam daareja bo kupiłem 10ml, podejrzewam że jakiś starszy niż 2019
@neveremind: Tak ogólnie to na http://www.checkfresh.com/ ale Rasasi nie #!$%@? flakonów i datę produkcji drukują tylko na pudełku.
@corka_mirka: drogie troche...
@MisiuMajonez: a może być oliwa dla dzieci? bo kupiłem do golenia i co myslisz o smarowaniu nią?
@makrel_gieldowy: Zależy dla kogo. OP ma 18 lat i się jeszcze uczy. W jego wieku to taka kasa była dla mnie majątkiem ( ͡€ ͜ʖ ͡€)