Aktywne Wpisy
LM317K +3
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
matti-nn +20
#debata #usa #biden #trump
Jutro skończę oglądać. Poki co:
Biden: b. słaby początek, później sie rozkręcił, dobry w ataku. wizerunkowo 4/10, merytorycznie 9/10.
Trump: głośniejszy i wyraźniejszy, jednak pozycja glownie defensywna, bystre oko dostrzeze, ze klamczuszek. Wizerunkowo 7/10, merytoryka 3/10.
Gdyby Biden był w formie jak 4lata temu wytarłby Trumpem podłogę, bo też miał teraz w co uderzać.
Jutro skończę oglądać. Poki co:
Biden: b. słaby początek, później sie rozkręcił, dobry w ataku. wizerunkowo 4/10, merytorycznie 9/10.
Trump: głośniejszy i wyraźniejszy, jednak pozycja glownie defensywna, bystre oko dostrzeze, ze klamczuszek. Wizerunkowo 7/10, merytoryka 3/10.
Gdyby Biden był w formie jak 4lata temu wytarłby Trumpem podłogę, bo też miał teraz w co uderzać.
#mirabelkopomusz #slub #wesele #impreza
Przede wszystkim cena/jakość oraz wielkość obiektu. Dobierasz obiekt do ilości osób, duża sala niszczy atmosferę, mały obiekt na 100 osób. Styl już zależy od ciebie. Niektórzy mogą się nie zgodzić na taką ilość osób, inni mogą mieć 3 rodzaje menu związane z ceną i nic nie możesz wybrać. Trzeba umówić
Kościół masz z głowy, więc właściwie połowa problemów odpada.
Ja byłem na kilku weselach wcześniej i wyłowiłem to co mi się nie podobało, raz była za mała sala do ilości osób, tragedia, zespół nie dawał rady, zbyt słaby do oczekiwań, nie chciał grać i jedzenie albo za dużo albo byle jakie.
@abu123: z której strony? Bo jak od północy to mogę coś polecić :)