Aktywne Wpisy
krucjan +18
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Ciekawe czy ma BT i wifi
Mircy jak ja sie wscieklam to ja nie.
Jestem w tygodniowej delegacji sluzbowej i obmyslam plan jak sie zachowac po powrocie.
Moja firma wyslala mnie do Bulgarii. Mnie i 10innych pracownikow. Mielismy jechac autokarem (ok 16h trasa, 1400km). Podstawily sie dwa male busy 9osobowe. Kazdy z jednym kierowca. Uznalismy ze to ryzykowne i nie zgadzamy sie jechac z 1kierowca. Moja firma nie wyrazila zgody na pobyt w hotelu na odpoczynek w polowoe trasy bo to kosztuje. HR skontaktowal sie z przewoznikiem, ktory potwierdzil ze w Czechach dosiadzie sie 2gi kierowca. Wsiedlismy wiec i pojechalismy. W czechach kierowcy nas wysmiali i powiedzieli ze za taka kase jaka placi nasza firma oczekiwanie 2kierowcow to zart. Probowalismy sie kontaktowac z kierownictwem ale nagle przestali odbierac. Totalna olewka. Nie wiedzielismy co robic. Finalnie skonczylo sie tak ze dojechalismy do celu z jednym kierowca ktory prowadzil 21h bez przerwy. Ciezkie warunki, mgla. Duzo stresu. Kierowca na jakichs dragach wiec nie zasypia. Zero poczucia odpowiedzialnosci przez managerow. Nikt nie jest winny sytuacji bo nie potrafia wytypowac miedzy soba osoby odpowiedzialnej za organozacje wyjazdu. Jestesmy na moejscu juz 5dni i nikt noe zadzwonil zapytac czy dojechalismy, albo ze nas przepraszaja. Za to dzaonia z normalnymi poleceniami sluzbowymi jak gdyby nigdy nic. Korpo zatrudniajace 700osob.... Jak byscie sie do takiego czegos odniesli
w zyciu bym na cos takiego nie poszedl.
https://trans.info/pl/ewidencja-czasu-pracy-kierowcy-obowiazuje-tez-w-pojazdach-do-3-5-t-73016
http://mtbus.pl/instrukcja-czasu-pracy-kierowcy-busa,11
Także ten tego.
@pomaranczkawcurry: Raczek daleko jej do korpo xD Busem do Bulgarii to się na studiach jeździło, jak kasy na nic nie było, jakbym usłyszał, że mam gdzieś busem jechać to bym ich wyśmiał xDD Akurat w poniedziałek lecę do Niemiec, taksóweczka na lotnisko, szybki lot, hotel porządny zaklepany. Tak robią korpo. Ty pracujesz w januszexie
@pomaranczkawcurry: A o kofeinie koleżanka słyszała? Dlaczego teraz każdy kto nie jest śpiący musi od razu być wiązany z ćpaniem? (-‸ლ)
@Juzio95: Ale ty wiesz, że business class to często koszt rzędu 12 - 18k zł? W jedną stronę? Nikt ci nie zapłaci za to nawet w dobrym korpo. Chyba, że jesteś CEO / CTO czy coś w tym rodzaju.
Wybierz jedno ( ͡° ͜ʖ ͡°)