Aktywne Wpisy
duzy_krotki +716
Polska to piękny kraj.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
Kraj, w którym lekarz zarabia 200 tys. zł miesięcznie, płaci przy tym niższe podatki (%) niż ty jako pracownik fabryki i dalej traktuje cię jak śmiecia.
Kraj, w którym lokalny biznesmen skupuje wszystkie domy w okolicy i trzyma je puste, a rodzina z dziećmi musi mieszkać w małym mieszkaniu.
Kraj, w którym górnicy są w stanie wymuszać na rządzie ogromne korzyści, mimo że ich praca przynosi jedynie straty.
Kraj, w którym od 20 lat ludzie są truci smogiem, a ważniejszym problemem do rozwiązania są alkotubki.
BlackpillMonster +137
Miraski, tu @Anoncio.
Leżę właśnie w łóżku z gorączką i chyba zapaleniem oskrzeli, bo dosłownie mało mi płóc nie rozerwie od kaszlu.
Ale do czego zmierzam. Ostatnie tygodnie były u mnie... Pozytywne. Niestety, życie szybko to zweryfikowało, dając mi w twarz pięścią zwaną rzeczywistością. I powiem wam tyle. Blackpill to czysta prawda. Możecie być mili, możecie starać się być najlepszą wersją siebie, dbać o samorozwój... A i tak facet który po prostu jest przystojny i ma ,,to coś "(czytaj dobre geny) ugra więcej na pierwszej randce niż wy przez pół roku.
A dlaczego to piszę? Bo jest mi po prostu, kurde, przykro. (╯︵╰,)
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf #feels #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
piszesz do administracji ze maja usunac twoje wszystkie dane bo pan RODO tak chcial
jak usuna wszystko to usuna rowniez info o banie i mozesz nowe konto zakladac