Aktywne Wpisy
jbc_putina +425
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Minieri +395
Co oni teraz w tych MLM sprzedają tak właściwie? Kurs zarabiania online na kolejnych frajerach, tak? Za moich czasów, to jest około 2010 roku jak próbowano mnie i kumpla zwerbować na studiach to była inna historia. Mieliśmy wciskać ubezpieczenia, a sama rozmowa nie odbywała się online tylko dostaliśmy zaproszenie do Radissona żebyśmy na żywo mogli zobaczyć Rolexa i poczuć prestiż w postaci kawki. Kiedyś oszuści mieli chociaż trochę klasy ( ͡°
Mam pytanie wracalyście kiedyś do chłopaków? Chodzi mi że po zerwaniu kiedy on coś zawalił. Mam kilka pytań do dziewczyn które wracały, jak się zachowywałyscie, ile trwało zanim znów zaufalyscie, czy odżyła miłość czy to było już sztuczne?
#zwiazki #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
@AltCtrlSpace: Co to w ogóle za pytanie? Ty chcesz być sobą czy po prostu jesteś toksyczną manipulantką i szukasz sposobów na okręcenie typa, żeby tańczył jak mu zagrasz i masz nadzieję, że inne różowe Ci podpowiedzą? Jak go nie kochasz to daj sobie spokój.
@AltCtrlSpace: ... czyli po prostu danie za zalatwienie czegos? ... normalna praktyka w doroslym zyciu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora