Aktywne Wpisy
damienbudzik +415
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Raa_V +45
Pracuje sobie od jakiegoś czasu na stoisku w centrum handlowym. Pracowała na tym stoisku też taka debilka, która nie umiała nawet poprawnie wypełnić raportu, w kasie zawsze było manko, nie mówiąc nawet o pobieraniu na terminalu od klienta płatności większej niż powinna być. Pracowała dwa tygodnie, bo stwierdziła, że firma jest nienormalna, dlatego że pieniądze i raporty dobowe muszą się zgadzać. Ostatnio przyszły jej podpisane dokumenty (umowa, wypowiedzenie, świadectwo pracy) z firmy. Napisałam do niej żeby sobie je odebrała. Oczywiście, zlała mnie. Napisałam drugi raz, też zlewa totalna. Stąd moje pytanie. Co zrobić w tej sytuacji, czekać na nią do usranej śmierci, przypominać o tym że ma sobie to odebrać, czy olać sytuację? Nie chcę żeby była potem historia taka, że będzie mówiła, że wcale umowy nie dostała albo, że nie chciałyśmy jej wydać :(
#pracbaza #problem