Aktywne Wpisy
wqon +189
Leotard00 +61
Czy warto przejąć małe gospodarstwo po dziadku, które potrzebuje dużo pracy, żeby w miarę to się toczyło? Lokalizacja jest dobra, bo jest to zagłębie uprawy warzyw i owoców w Polsce i wokół jest wiele skupów, ludzie na ogół sobie nieźle z tego żyją.
Niestety nie wiem czy sobie poradzę z tym ale bardzo lubię pracę przy warzywach i sprawia mi przyjemność.
Z pracą u mnie jest ciężko i nie chce mi się
Niestety nie wiem czy sobie poradzę z tym ale bardzo lubię pracę przy warzywach i sprawia mi przyjemność.
Z pracą u mnie jest ciężko i nie chce mi się
#crpg #rpg #theouterworlds #bekazlewactwa #4konserwy #bethesdasucks
W skrócie, w grze "The Outer Worlds" zakazane jest nazywanie swojej postaci tak jak chcemy, bo to niepoprawne politycznie.
Poniżej pełniejsza (choć nie pełna) lista:
https://pastebin.com/jTDiYsAy
Jeszcze w grze multiplayer miałoby to jakieś uzasadnienie w tym powalonym świecie (chociaż też nie bardzo, jak ktoś jest płatkiem śniegu i wszystko go uraża to nie powinien odpalać internetu), ale w grze SP? WTF?
Można to oczywiście obejść pisząc "bambu_s", ale serio, zabraniać komuś tak nazywać postać jest skandalem i zasługuje na nagłośnienie, a sam produkt powinien być bojkotowany. Dobrze, że w grę można zagrać za 4 zł na gamepassie, bo dawanie kasy takim debilom tylko szkodzi rynkowi gier. Dlatego właśnie jestem fanem indyków typu Age of Decadence czy Colony Ship, tam takich problemów nie mają.
P.S.
Tutaj można dyskutować bez cenzury: https://discordapp.com/invite/yDJq7Nk
@ZmiksowanaFretka: No i nie kupiłem, gram korzystając z gamepassa, którego jeszcze mam ważnego. Wpis powstał po to by uświadomić potencjalnych konsumentów w co się pakują.
Komentarz usunięty przez moderatora
serio pytam, nie jestem aż tak w temacie bólu dupy o słówka :/
@TypowyRobert: Kolejny lewak (czyt. debil), który nie rozumie używanych przez siebie słów, a do tego ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Bojkot gry <> bojkot wolnego rynku. Wolny rynek polega właśnie na tym, że jako konsument mam prawo do nie kupienia produktu, a nawet jego bojkotowania.
@jos: Dokładnie tak, zresztą dzieci tu nie ma, no bo przecież jeszcze komuś przyszłoby do głowy je zabijać.
@Bethesda_sucks: biba: "homosexual man, lizard" zapewne nie chodzi o jaszczurkę ¯\_(ツ)_/¯
@WH40K: OK, ale to nie jest argument, bo dalej można to obejść wpisując nigge_r czy cokolwiek innego z tej listy i przekaz będzie ten sam. To streamer odpowiada za treść, a nie twórcy gry. Albo możemy nazywać postać albo nie, trzeba było jak CDP RED dać tylko "V" do wyboru i cześć.