Aktywne Wpisy
Samotnyyy +3
Hej. Umycie zębów w WC w pracy. Przypał? Mam ortodontę po pracy. Mogę też umyć w samochodzie, wziąłem słoik i wodę. Doradzi ktoś?
#praca #kiciochpyta
#praca #kiciochpyta
Aokx +212
Nie zdradzajcie wrażliwych sekretów swojej dziewczynie lub czegokolwiek co może zostać użyte przeciwko Tobie, nawet jak ona tego nie użyje to będziecie czuli że ma nad wami jakąś przewagę. Kobiety nie traktują zasad poważnie i w razie konfliktu wyciągną wszystkie prywatne brudy.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#konfederacja #wybory #sejm #polska #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Jak to wyjaśnisz, jak nie słowem szur?
@czynastolatek: Bardziej pseudointeligenckie #!$%@?, centrum układu Ziemia-Słońce dalej mieści się w objętości Słońca. Nie ma żadnych kontrowersji, jest natomiast #!$%@? polityka, który nie zna się na temacie, a się wypowida. W Konfederacji to chyba tylko Mentzen jest w miarę ogarnięty. Bosak też w sumie nie najgorzej dopóki nie
@czynastolatek: a to dlaczego to ziemia krąży wokół słońca, a nie słońce wokół ziemi to astronomia na poziomie podstawówki
zależy od rozkładu masy w układzie. Zdarzają się sytuacje w których centrum masy układu jest poza słońcem :) i wtedy słońce też krąży wokoło tego punktu
Oczywiscie takie gdybania to tylko filozoficzne gadanie ale Einstein udowodnil ze wszystkie ciala kraza wokol siebie i slonce tez troche krazy wokol ziemi bo ziemia ma tez mase - w ukladach podwojnych o zblizonych masach z reszta to widac Jak ktos nie umie sobie tego wyobrazic - czlowiek uznaje jednak
@niochland: Fizka tak ma, że im niżej tym większe uproszczenie. Dlatego chwalenie się wiedzą z podstawówki może wpędzić cię w tą samą puałpkę, w którą (być może?) wiedza z gimnazjum wpędziła Bosaka.
Polecam pierw zobaczyć w jakim temacie się toczyła rozmowa, w skrócie pan Bosak śmieszkuje ze większe są argumenty za tym ze ziemi krąży w okol słońca niż pozostałe 3 punkty, 30 sekund w Google...
@wjtk123: Mi wystarczy że ich jedynka która uzyskała najlepszy wynik jawnie nawołuje do tego by wrzucać ludzi do więzień tylko za to że ktoś jest homoseksualistą.