Wpis z mikrobloga

Pytanie glownie do kobiet. Ale każdy może się wypowiedzieć.
A więc jak to jest z długością stosunku. Ja potrafię bardzo długo. Często jest tak że to dziewczyna mówi że ma dość. I każda dosłownie mi mówi że zawsze każdy facet to 30 sekund i koniec. A ja taki fajny długo i mocni i wgl. I to mówi praktycznie każda. I tak się zastanawiam to ja jestem taki dobry czy co? Serio większość facetów wytrzymuje parę sekund i koniec? Jak to jest?
#tinder #s-x #p0lka #logikarozowychpaskow
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ONWRO95: "rozpoczął"? gdzie użyłem tego słowa?

Poważnie typie, usuń konto albo chociaż przestań pieprzyć głupoty, bo widać, że zwykły teoretyk z Ciebie.
  • Odpowiedz
@Keeis: a z ciebie zwykly przegryw. Gdzie ja napisalem ze teraz rucham dizewczyny? Gdzie napisalem ze jestem mega ruchaczem? Z tego co wiem wpisy moga dotyczyc czego kolwiek i tego co sie kiedys dzialo tez. Wiev nie musza byc to wpisy z aktualnego twojego stanu tu i teraz. Wiec bait slaby bardzo slaby z twojrn strony i mega nie udany. A drugie wpis nie dotyczyl mojego zwiazku czy ile rucham
  • Odpowiedz
@ONWRO95: a teraz puść pindola jedną ręką, weź głęboki wdech i napisz to jeszcze raz. Bez literówek, używając znaków interpunkcyjnych - tak, żeby przekaz był zrozumiały.
  • Odpowiedz
@kopia: a no kazdy lubi inaczej wiadomo. Jak dziewczyna powie ze chce szybko i intensywwnie to tak. Ale przewaznie lubia dlugo namietnie itp. A ponoc duza wiekszosc facetow szybko dochodzi, za szybko.
  • Odpowiedz
@ONWRO95: wszedłem na Twój profil, wypowiadasz się w każdym miejscu na temat wyjścia z przegrywu, jakieś mongolskie porady. Teraz piszesz, że ruchasz jak złoto i laski Cię wychwalają porównując do innych facetów. A gdzieś tam niżej stoi post, w którym opisujesz, że ufasz swojej dziewczynie (pic related).

Jesteś szczylem, kompleksiarzem, trollem czy po prostu jesteś z-----y?

@Keeis: Pięknie wyjaśniony troll.
@ONWRO wracaj na pszyrkę, bo przerwa się
  • Odpowiedz
@kopia: a no na pewno zalezy od duzo roznych czyynikow. Ale ja tutaj mowie o sexie z laskami na raz też. I to one mi mowia same z siebie ze kazdy inny to szybko i krotko przez co ledwo sie rozgrzaly a tylko ze mna tak dlugo że sa spelnione.
  • Odpowiedz
@FotDK: ja z tym problemu nie mam. Nigdzie tez o maratonach nie napisalem. Wiadomo ci za duzo to nie zdrowo. Choc mialem pare takich agentek co lubily dlugie maratony. Co kto lubi w sumie. Jak duza wiekszosc kobiet narzeka ze facet ttlko wlozy i dojdzie i za krotko ten s--s to cos musi byc na rzeczy .
  • Odpowiedz
@ONWRO95: A co jest złego w kończeniu po dwóch minutach? Jak laska zła to mówisz, kobieto od udowadniania czegoś i bicia rekordów to są trenerzy na siłowni, ja tu przyszedłem zrobić sobie dobrze, a poza tym oboje mieliśmy tyle samo czasu na o----m
  • Odpowiedz
@sawapawa: a ja nie wiwm co w tym zlego nic takiego nie napisalem. Ale jak wiekszosc dziewczyn to mowi mi no to cos musi byc na rzeczy. Dla tego napisalem ten wpis, co jest tego przyczyna ze duzo narzeka ze kazdy tak krotko itp
  • Odpowiedz
@ONWRO95: Ja zauważyłem, że w moim przypadku to zależy od konkretnej kobiety. Miewałem już tak, że mogę z jedną kobietą długo i obojgu cały czas jest przyjemnie, a z inną bywało tak, że kilka minut i nie wytrzymywałem.
  • Odpowiedz