Aktywne Wpisy
LSkiper +1092
Nie wiem co mnie skłoniło aby pisać takie rzeczy na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale trudno. Jakoś muszę to z siebie wyrzucić.
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
strfkr +176
Zaraz będzie 2000 plusów za takiego gówno, a gwarantuje, że ani jednego z pulsujących ani OPa nigdy nie spotkała taka sytuacja. Na wykop można wrzucić cokolwiek bezmyślnie przetłumaczonego z Ameryki, nie musi mieć jakiegokolwiek związku z rzeczywistością w Polsce, a takie wykopki będą w komentarzach pisali jakie to prawdziwe i że już mają tego dość (nigdy ich to nie spotkało)
#bekazprawakow #bekazwykopkow
#bekazprawakow #bekazwykopkow
i ten drugi też
Komentarz usunięty przez autora
Jak wiadomo nie dało się zrobić dwóch zdjęć jednocześnie, trzeba było cykać foty jedną po drugiej. Na pierwszym zdjęciu widać, że chłopiec ma komfortowe warunki. Natomiast na drugim Ziemia zdąrzyła się już nieco obrócić i teraz dziewczynce słońce świeci w oczka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Cauchemar7