Wpis z mikrobloga

skoro twoje klikanie generuje tyle pieniedzy to czemu kogos nie wynajmiesz do pomagania na twoje miejsce zeby sobie lezec i zeby nie gadali? Przeciez tak jest w cywilizacji gdzies tam wyzej pisali.

@pszemczyslaw: chyba w wypaczonej cywilizacji. Potem przez takie durne myślenie chłopy nie umieją gniazdka naprawić a baby uprać.
  • Odpowiedz
Ja pracuję na statku: Jak jeszcze masz siłę po pracy iść na siłownię - to znaczy że cały dzień za słabo pracowałeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo w pracy przecież musisz zostawić całe zdrowie żeby już po pracy na nic nie mieć energii
  • Odpowiedz
@rales: ja u siebie wszystko sam robię bo jak zamówię k---a ciecia, z rachunkiem czy bez, to i tak s-------i w imię zasady 'u siebie rób jak u siebie, a u obcego na o-------l'. A to zawsze jest loteria. Znajomi ostatnio polecali jakiegoś fachowca, pięknie łazienkę im zrobił... 16k za dwie łazienki bez materiałów. Łazienka zrobiona była co prawda dobrze, ale k---a... 16k to nawet jak jestem informatyk 15k to
  • Odpowiedz
@Menik też lubię coś w domu zrobić, audiobook na uszy, skrzynka z narzędziami i ogień. Żona zadowolona a ja wypoczety po tygodniu siedzenia na dupie przed kompem
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@rales: widzę po komentarzach że jednak nic w tym kraju się nie zmieniło.

Wrzucę więc film oparty ma badaniach naukowych który niektórych robaków może zszokować - nie robienie niczego jest bardzo ważne dla naszego mózgu
t.....t - @rales: widzę po komentarzach że jednak nic w tym kraju się nie zmieniło.

...
  • Odpowiedz
@passage: jak kogoś stać na wynajęcie usługi, to dlaczego nie? Po to się zarabia pinondz, żeby móc korzystać z usług innych. Tak samo jak Ty świadczysz swoją pracą usługę dla kogoś. Proste. Poza tym, ten "typowy angol" nie jest taki typowy jak myślisz.
  • Odpowiedz
  • 1
@rales co Ci do tego jak kto spędza urlop? W swoim domu, nikomu nie szkodzą a Ty ich obrażasz, bo nie spędzają czasu tak jak Ty byś to zrobił.. Jaka Ty masz mentalność wysrywajac takie wpisy, wysmiewajac, o ironio "PL kult zapierdlalnia" xd
  • Odpowiedz