Wpis z mikrobloga

@lukaschels: Podpisuje się rencami i nogami. Potrzebowałem paru lat żeby to zrozumieć, ale obecnie już nawet PC nie mam w domu, tylko w pracy i tym właśnie już tylko został - narzędziem pracy. Jak pracowałem przy kompie, a później miałem jeszcze przy nim grać to autentycznie nie miałem już ma to ochoty.
Tak rdr2 ma wielkie wymagania xD W zalecanych trzyletnia karta graficzna ze średniego segmentu, a to wszystko dzięki konsolom, bo nikt od zdrowych zmysłach nie zrobi drugi raz tej samej gry tylko ją przeportuje na pc. Ja tam jestem zadowolony, bo naprawdę nie spodziewałem się, że moja maszynka będzie mi tyle służyć bez wymiany podzespołów. Posiadam również prosiaka do exów i interesujących mnie premier. Moim zdaniem najlepiej mieć oba sprzęty, dobrze się
@lukaschels: Co do fragmentu o Netflixie zgadzam się w 100%. Ja natomiast mając PS4 i PCta, jak mam kupić tę samą grę, to kupię ją na PC. Po prostu wolę Klawiaturę + myszkę od pada. No chyba, że mówimy tu o grach typu FIFA....których nie kupuję, ale jakbym kupował, to na PS4.( ͡° ͜ʖ ͡°) #pcmasterrace
@LordMrok: ten obrazek jest mylący.. to jest najnowsza moda w budownictwie PCtów z zachodu. Tak zwany "Sleeper Build". Obudowa jakaś taka byle jaka.. a bebechy to komponenty z najwyższej półki.. cztery giga, dysk SSD te sprawy..