Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Coś niezwiązanego z typową nauką. Za namową Pana @eoneon (wspaniałego Patrioty) zacząłem obserwować Kulturę Liberalną. Polecam bardzo ciekawy wywiad z dr hab. Joanną Tyrowicz z Uniwersytetu Warszawskiego na temat sytuacji w Polsce. Trochę o obecnej sytuacji, o przyczynach biedy, o tym że nikt nie ma pomysłu co z tym zrobić oraz o potencjalnych kryzysach i ich skutkach. W jednym fragmencie jest nawet (nie wiem czy świadome) nawiązanie do Bastiata co widać i czego nie widać - fragment poniżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawołam zarówno #4konserwy jak i #neuropa. Interesujące wypowiedzi:
#polska #ekonomia #gospodarka #gruparatowaniapoziomu #kryzys #kulturaliberalna #mikroreklama
@MalyBiolog: Na co naszej gospodarcze jeszczę więcej niskopłatnych miejsc pracy. Paradoksalnie ich nie powstanie to rzecz pozytywna. Największą naszą bolączką są niskorentowne biznesy oparte na taniej sile roboczej.