#anonimowemirkowyznania mirki z #it #programowanie ale nie tylko, ogolnie z #praca zwlaszcza te starsze mirki, 30+ a nawet 40 umiecie pracowac? ja musze przyznac ze lapie sie na tym ze nie robie nic caly dzien, ba tydzien czy dwa nic absolutnie nic jestem dobry w tym co robie, ale niestety wole chwile kiedy mysle nad rozwiazaniem, to mnie nakreca, czuje sie wtedy super, le jak juz wymysle i mam to implementowac i powtarzac i powtarzac i tak w kolko to mnie mdli i potrafie po tym jak cos wykonceptuje pozniej 2 tyg nic nie zrobic meczy mnie to strasznie, nie ze mam wyrzuty sumienia, choc moze troche tez zarabiam bardzo duzo, ale nawet to nie moze mnie zmotywowac co robic? #kiciochpyta #feels #zalesie
@AnonimoweMirkoWyznania: Też tak mam, pojawiło się w okolicach trzydziestki. Bez jakiegoś przechwalania, ale wydaje mi się, że jestem na prawdę dobry w te klocki, ale o ile wymyślanie rozwiązań jest spoko to pisać tego potem mi się zupełnie nie chce - i tyczy się to zarówno pracy jak i projektów hobbystycznych. Nie wiem jeszcze co z tym zrobić, rozważam poświęcenie się chwilowo innemu hobby w nadziei że chęci wrócą jak przestanę
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
mirki z #it #programowanie ale nie tylko, ogolnie z #praca
zwlaszcza te starsze mirki, 30+ a nawet 40
umiecie pracowac?
ja musze przyznac ze lapie sie na tym ze nie robie nic caly dzien, ba tydzien czy dwa
nic absolutnie nic
jestem dobry w tym co robie, ale niestety wole chwile kiedy mysle nad rozwiazaniem, to mnie nakreca, czuje sie wtedy super, le jak juz wymysle i mam to implementowac i powtarzac i powtarzac i tak w kolko to mnie mdli i potrafie po tym jak cos wykonceptuje pozniej 2 tyg nic nie zrobic
meczy mnie to strasznie, nie ze mam wyrzuty sumienia, choc moze troche tez
zarabiam bardzo duzo, ale nawet to nie moze mnie zmotywowac
co robic?
#kiciochpyta #feels #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
level 22 here - lubię robić research, projektować rozwiązanie, ale kod... od tygodnia robię drobnostkę. już mi głupio na dailies
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua