Aktywne Wpisy
Gours +24
eltanol3000 +605
Czy gdyby chłopiec z wykopu miał konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki #logikarozowychpaskow
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki #logikarozowychpaskow
Mam konto na Battle.net, dawno nie korzystałem i dzisiaj dostałem takiego maila:
Blizzard zamknął konto Battle.net COSTAM@COSTAM.COSTAM z powodu problemu z bezpieczeństwem konta. Wykryliśmy próbę zalogowania się na twoje konto z nieznanej lokacji co sugeruje, że twój login i hasło mogły zostać wykorzystane przez osobę nieupoważnioną.
Wygląda na to, że twoje konto Battle.net nie ucierpiało. Aby upewnić się, że twoje konto jest bezpieczne zresetowaliśmy twoje hasło. Kliknij poniższy link, aby wybrać nowe hasło:
myślałem, że to jakiś scam i wlazłem sam na battle.net i po zalogowaniu też informacja o blokadzie i żeby zresetować hasło według instrukcji z maila.
No i teraz pytanie, czy ta informacja oznacza, że ktoś się zalogował na moje konto (znał hasło), czy też tylko mógł próbować się zalogować? Bo akurat na koncie miałem unikalne hasło, niestosowane w żadnym innym miejscu, nikomu też rzecz jasna nigdy go nie podawałem, także trochę mnie to zdziwiło.