Aktywne Wpisy
miscellanous +360
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja

Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No

Powiedzcie mi proszę, bo nie znam się na temacie (artystyczna dusza herę xD lol). Co teraz będzie? Gigantyczna inflacja? Czy da się coś zrobić, żeby znośnie żyć tu i nie wyjeżdżać? Mam pakiet Medicover, więc to mi rozwiązuje problemy z NFZetem. Zastanawiam się jak wyciągnąć swoją artystyczna działalność z PLN na dolary. Co jeszcze? Co się stanie przez te 4 lata? Czy tu będzie Wenezuela, czy to tylko takie gadanie? Dzieci na pewno nie urodzę, póki sierocińce są pełne. Ale na adopcje mnie jeszcze nie stać. Co z oszczędnościami? Ładować w metale szlachetne? Wszyscy tylko straszą, a ja chcę konkretów, żeby się nie obudzić z mordą w nocniku. Ma ktoś jakieś przemyślenia?
Miłego dnia, Mireczki.
Kek. XD
Zresztą czego PIS by nie zrobił, to przecież chyba nie doprowadzi nas do aż takiego bankructwa jak koniec PRL. A przecież się po tym podnieśliśmy.
W skrócie, będzie źle ale nie
@login-jest-zajety @pepkodziobak no nie chodzi mi o szpital z tym Medicoverem, tylko ja jestem chora na parę rzeczy i z NFZetem miałam straszne doświadczenia w tej kwestii. Jak mi mogę urwie, to wiem, że jestem zdana na przepracowanych lekarzy.
@Kuba__ no właśnie cały fb zawalony dramatem i się zastanawiam, czy to takie gadanie,
@lewoprawo: z grecja to też bzdura, zupełnie inny powód upadku tamtejszej gospodarki