Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1395
Do wszystkich, którzy narzekają, że sami emeryci głosują: widzieliście może ostatnio jakiś zegarek? Jest kuźwa dziewiąta rano, dajcie się wyspać w weekend ludziom, którzy w tygodniu ciężko pracują na utrzymanie tego p---------a.

Stare raszple szturmują rano komisje z tych samych powodów, dla których rano zajmują miejsca w autobusach, kolejkach do lekarzy, biegają do kościoła, na cmentarz i do mięsnego po wędlinę życia - z nudów i nieróbstwa.

Uprzejmie również informuję, że głos oddany po południu liczy się tak samo, jak głos oddany rano.
#wybory
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ehhh Emeryci z nieróbstwa to robią? A może już zapier....li całe życie na to swoje emeryturę i mają prawo robić co chcą i o której chcą...?
  • Odpowiedz
@Binnion: dlatego rano nie ustępuje im miejsca w busach. Zamiast wejść do busa 20 minut przed lub po szczycie (a rozkiminienie kiedy taki jest - nie jest trudne to jest kwestia w przypadku mojego busa 30 minut xd ) to się w---------a do busa i ból d--y jaka ta młodzież nie wychowana XD taki c--j ja zawsze siedzę trzeba było pomyśleć przed wejściem do busa. Ja w przeciwieństwie do takiego
  • Odpowiedz
@Binnion: tylko nie idź na 20:00jak do parlamentu europejskiego. Później lemingi z Warszawy na Facebooku krzyczeli że nie mogli oddać głosu bo komisja nie wyrabiała i że to skandal i to pewnie sprawka władzy
  • Odpowiedz
@hu-nows: Ja jak mam bardziej elastyczny grafik to staram się chodzić do sklepu wtedy kiedy jest mniejsza kolejka. Jak mi nic pilnego nie dolega, tylko potrzebuję załatwić jakąś formalność to zawsze mówię w rejestracji do lekarza, żeby zapisali mnie wtedy kiedy jest luźniej. Robię to też dla swojej wygody, bo nie przepadam za staniem w kolejkach i kłóceniem się o miejsce.

Tak samo jak nie muszę, mogę coś załatwić o
  • Odpowiedz
@hu-nows: Domyślam się ale to trochę słaba interakcja z otoczeniem, gdy wszyscy wokół są w-------i na ciebie, mając świadomość o co c’mon. Jakby w Polsce było chociaż trochę jak w Japonii, tylko nie za dużo, bo oni przeginają z kolei w drugą stronę.
  • Odpowiedz