Aktywne Wpisy

Soczi +301
źródło: 1000015477
Pobierz
Codon +72
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

słucham państwa
#programowanie #cpp
Komentarz usunięty przez autora
#includestruct A{
W komentarzu napisałem, że drugie to deklaracja funkcji.
#includestructNiby tak, ale z kontekstu wynika, o co chodzi. Więc to nie ja się dopierdzielam tutaj w sumie. Znaczy ja też, ale nie ja zacząłem.
Pomijając powyższe, różnica jest taka, że kompilator nie wykona niejawnego rzutowania:
int d(1.0); // Okint e{2.0}; // To się nie skompiluje (dla -std=c++1x)
Jednym z takich zakamarków jest inicjalizacja zmiennych. Jedną zmienną można inicjalizować na baaaardzo wiele sposobów (stanowczo zbyt wiele). U ciebie, oba zapisy są równoważne.
W twoim kodzie masz dwa różne sposoby inicjalizacji, które zrobią dokładnie to samo - wywołają konstruktor przyjmujący typ
źródło: comment_lhgh1tCp4yvU1u2DoPKfuq37xdTQ7TL4.gif
Pobierz