Aktywne Wpisy
Polejmnie +250
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
grexo +13
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
To sprawia, że odechciewa mi się szukać nawet jeśli mam szczękę i wygląd to wiem że jak stracę wygląd czy kasę to zostanę sam. Powiem wam że to jest bardziej przerażające od obecnej samotności że nie ma nadziei na zmianę. Na znalezienie kogoś kto kieruje się człowieczeństwem.
Teraz widzę jak moja ciocia i wujek są szczęściarzami że są ze sobą od lat i zestarzeli się razem. Są po prostu ze sobą jak człowiek z człowiekiem. Tego mi brakuje.
#incel #przegryw #blackpill #zalesie #depresja
Komentarz usunięty przez autora
Wygląd - ok, jest ważny ale dla was również. Nie będzie chemii fizycznej to nie ma szansy na udany związek
Ubiór - zawsze można zmienić, mało istotne
Kasa - jest ważna, pieniądze zapewniają bezpieczeństwo ale nie toleruje czegoś takiego jak bycie utrzymanka.
Pewność siebie - no jeżeli siedzisz w kącie to jak chcesz poznać
@Unifokalizacja: spoko. jak juz zdolasz jakas usidlic to z przyzwyczajenia od ciebie nie odejdzie, tym bardziej ze starsi tez wola studentki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wracam_do_zywych: xDDDDDDDD
@Gronie: brzydkie kobiety są toksyczne. Maja niską samoocenę przez co są bardzo zazdrosne. Niszczą związek i partnera przy okazji.
@Harmonia: a kobietom nie wpaja takiego obrazu?
https://www.rp.pl/Plus-Minus/306069915-Tomasz-Szlendak-Kibice-sa-najbardziej-romantyczna-grupa-spoleczna.html#paragraph1