Aktywne Wpisy

okoboji +128
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
123_ +266

@Deska_o0: najlepsi dostaną po kościele i zamienią na dyskoteki
Zawsze śmieszy mnie to porównywanie do bardziej socjalistycznych krajów, Francji, czy Norwegii - te kraje swój dobrobyt zbudowały
@bodziodestruktor: Razem jest bardzo 'za'
Właśnie takie pomysły powodują, że nie będzie nigdy żyć godnie, bo one są przeszkodą.
Bogate kraje odcinają kupony dzięki kapitalizmowi, a nie dzięki państwowej redystrybucji. Dzisiaj socjalizm kopie cię w
źródło: comment_fp9pygCUbbpwRbr0vXWZDRYxgbJJWNOC.jpg
Pobierz@snusmumriken90: xD
A za receptę 150 zł, bo do państwowej za długie kolejki.
To ja już wolę pana JKM, który obiecuje brak recept, brak dopłat do leków i niższe podatki - wyjdę duuużo na plus i jeszcze mi czasu i upokorzenia zaoszczędzi.
Dzisiaj jest socjalizm, o którym już w 2010 mówił Gwiazdowski. Dlaczego dzisiaj to nie działa? Tym razem ma zadziałać?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@bodziodestruktor: Tu na ostatniej stronie są wyliczenia: https://lewica2019.pl/images/media/Program_Lewicy.pdf
Jednocześnie brak w tej tabeli alternatywy dla tego samolotu, więc chyba skończyliśmy dyskusję o tym, czy to poważne rozważania?