Siema posiadacze mi9t. Też tak macie, że w statystykach baterii najwięcej ssie sygnał sieci? Dodam, że dane komórkowe wyłączone a zasięg na full mimo to zasięg ciągnie więcej prądu niż wyświetlacz. #xiaomi
@Luk1N: jakie masz ustawienia? Teraz zastanawiam się czy w pierwszy slot kartę włożyłem i może dlatego tak sieć ciągnie. Nie mam pojęcia. W poprzednim redmi 4x było wszystko z zarządzaniem energii git
@timo1990: Jakbyś odnalazł przyczynę to daj znać bo okazuję się że ciągnie mi tak samo chociaż bateria trzyma długo a wychodzi na to że powinna jeszcze dłużej
@Luk1N: od pół godziny szukam info na ten temat a sygnał sieci rośnie szybciej niż ekran wtf. W ostateczności zrobię ustawienia fabryczne bo miałem back UP z innego xiaomi i może to coś gryzie
@timo1990: wejdź w ustawienia karty sim i sieci komórkowe. Ja mam wyłączone dual lte. Jeśli tego nie widzisz, wsadz druga kartę i zobacz czy domyślnie jes uruchomione. Może cały czas jedzie na 2 anteny pomimo jednej karty? Może i bez sensu ale zobacz jak u mnie to wygląda na 2 kartach sim.
#xiaomi
źródło: comment_O2RevG3I5y9C4G83iuQFSoNJmnzglUbT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_jjTX1ihU2R3949hYey3Et1dfzT6tdtGI.jpg
Pobierzźródło: comment_nHOUdXWukdynZm5uMaXxjtVwkpLFcBGW.jpg
Pobierzźródło: comment_csA2XCX1yFfURJEuqrWEp9KXSni7E3pN.jpg
Pobierzźródło: comment_sjIDFGAJEVTo4zRYLY3Y62EtW4Am1vyB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_RP95Op4MWe0H7KqNJWTRzjs9fKz1gxC3.jpg
Pobierz