Aktywne Wpisy

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jestem przekonany na milion procent, że albo nigdy tego nie miałem, albo wyłączyłem tę opcję ręcznie, ale pożyczyłem telefon koleżance, coby mogła porobić sobie zdjęcia, a po zwróceniu mi go zauważyłem strasznie irytującą pomarańczową obwódkę wokół twarzy za każdym razem, gdy aparat wykryje czyjąś facjatę (niezależnie od tego, czy używam tylnego czy przedniego aparatu).
W ustawieniach nic nie ma, a dałbym uciąć sobie rękę, że wyłączałem tę opcję na starszych Galaxy i Xiaomich.
#android #huawei
A faktycznie, spojrzałem na numer kompilacji EMUI. Android oczywiście 9.
@dolOfWK6KN: No właśnie jakiś czas temu była spora aktualizacja aparatu, ale to dobry miesiąc-dwa temu, a problem występuje od kilku dni ( ͡° ʖ̯ ͡°) Masz może jakiś pomysł, za czym mógłbym googlować? Co nie wpiszę "Android camera face detection" czy "face