Wpis z mikrobloga

@Czlowiek_Ludzki Czyli jak ja ci przedstawiam jakieś argumenty to jest bronienie, ale jak ty przedstawiasz to jest wyprowadzanie z błędu XD

Nie, to też jest bronienie.

I rozumiem patrzysz na pryzmat gry przez to, że się kopie 1 piłkę na 2 bramki. Nie wiem, mieliby dodać 2 piłkę i 3 bramkę? Co roku ta gra się zmienia, ale taki ćwierćmózg jak ty tego nie zrozumie.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cincin27:

Czyli jak ja ci przedstawiam jakieś argumenty to jest bronienie
Nic takiego nie powiedziałem. Znowu sobie coś dopowiadasz.

Nie, to też jest bronienie.

Nie jest to TEŻ bronieniem, bo ja cię po prostu wyprowadzam z błędu ale ok, czepiam się.

I rozumiem patrzysz na pryzmat gry przez to, że się kopie 1 piłkę na 2 bramki. Nie wiem, mieliby dodać 2 piłkę i 3 bramkę?

Nie, patrzę na pryzmat gry
@Czlowiek_Ludzki No właśnie nie można tego wydać w aktualizacji, bo zmieniają coś więcej niż same teksturki.

Ja też nie bronie fify tylko wyprowadzam cię z błędu. Nie, nie mam 14 lat. Chyba podałeś swój wiek, gratuluję.

A ty ogranicz patostreamy, bo ograniczają twoje możliwości myślenia.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cincin27: można można, tylko ea chce zarobić.

nie to też jest bronienie

TEŻ, czyli jednak bronisz a teraz się tego wypierasz. Może i nie masz 14 lat ale się tak zachowujesz. Jak narazie to twoje możliwości myślenia ograniczają się do obrażania ludzi i zarzucania im czegoś czego nie mówili. Pozdrawiam. A teraz wracaj do lekcji, lecisz na czarno.