Aktywne Wpisy

mirkowyzwania +92
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w

Grash-Varrag-Arushat +298
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym to jego wybór co chce oglądać ;)
@Czlowiek_Ludzki No nie zmieni się tylko to, ale ktoś kto nie gra w Fifę powiela te same bzdury.
Ja chyba też trafiłem w punkt - osoba która kupuje co roku te sama gre i płacze jak ktoś obraża jego gierkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po pierwsze: Skąd wiesz że jest iphoniarzem? Po drugie: A co cię to boli? To jest kwestia gustu. Nikt ci nie karze tego oglądać.
Tak na marginesie mogę powiedzieć że Kononowicz to nie patostreamy, a że podludzie z moderacji każą tagować jako Pato to co innego.
@Czlowiek_Ludzki: Czyli oglądać można co się chce, ale grac w co się chce już nie? Brawo. Kononowicz to taka sama patologia jak inne patostreamy.
Niczego takiego nie powiedziałem. To że mam bekę z ludzi kupujacych ta samą grę co roku nie znaczy że będę im bronił w to grać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
\/