s.....e
s.....e
XD
1010
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
plackojad
@seduc3me: I włąśnie dlatego lepiej mieć już przy sobie tę kartę Biedronki i nie podawać pani przy kasie swojego numeru telefonu! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
631
pul_litra_wstydu
@seduc3me: Musi mieć dobrą pamięć - pewnie inteligent. Brać, nie czekać!
530
provotor
provotor
@LewaRenkaBoga: wiem (✌ ゚ ∀ ゚)☞
115
Piezoreki
@seduc3me: jebla idzie dostac
62
j.....i
j.....i
53
grzegorzo
grzegorzo
@seduc3me: Ale jedno mu przyznacie - nie cyka się tylko działa :D Gdyby wyposażyć go w odpowiednie narzędzia czyli wiedzę jak się dobrze prezentować, to statystycznie byłby w lepszej sytuacji niż wiele osób które boją się zwyczajnie odezwac
43
V.....g
V.....g
@seduc3me: Marek pogromca szparek xD
16
eRqq
@zasadzka01 odpowiedź sobie sam czemu.
13
LewaRenkaBoga
@plackojad ja podaję numer żony
12
Frank_Underwood
@plackojad: Najlepiej to wyżej cenić swoje dane osobowe aniżeli pare złotych zniżki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
9
Naku
@seduc3me: Szczwany lis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
8
biliard
@plackojad: Albo nie mieć żadnej karty i, jak człowiek, odmawiać podawania danych wrażliwych.
7
Beniz_Szatana
4
ColdMary6100
@seduc3me: obrzydliwy oblech
4
K.....n
K.....n
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
A.....-
A.....-
@grzegorzo: Nie owijaj w bawełnę. Gdyby był przystojny jak z insta lub okładki to nie miałby przypiętej łatki creepa i zboczucha. Kiedyś jakaś dziewczyna tutaj wyśmiewała się z kasjera w biedronce lub lidlu bo śmiał do niej napisać na fejsbuku i to w całkiem o ile pamiętam normalny sposób a w każdm razie nic jak tutaj...
4
miedyl
@seduc3me płacisz za onkologa.
2
zasadzka01
@plackojad ja zawsze mowie numer i nigdy nikt do mnie nie napisal :D
2
kosti9191
kosti9191
@seduc3me: no i co w tym takiego bekowego? Zapamiętał numer i potrafił zagadać później na WA, to znak że ma łeb na karku i potrafi kombinować. Kulturalnie się przedstawił, napisał skąd ma numer.
2