Wpis z mikrobloga

Wie ktoś co się stało z net4game? Jeszcze miesiąc czy dwa temu zawsze za dnia było blisko 200 osób online i kilkadziesiąt w nocy, a ostatnio tak patrzę i cały czas po 10/20 osób, a w nocy z 5 czy 6.
Skąd taki nagły spadek popularności tego serwera?
#gry #gta #gtasa #samp
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MalkontentX cos tam się stało konkretnego? Nie znam ludzi stamtąd, czasami tylko wpadalem chwilę pograć bo serwer w sumie był fajny, najłatwiejszy do ogarnięcia ze wszystkich polskich rp moim zdaniem
  • Odpowiedz
@BlackWidower: Bo nawet główni admini nie mieli kontaktu z misiakiem, który ma kompletnie gdzieś swój projekt. Ludzie którzy to trzymali uciekli i nagle nic nie funkcjonuje. Ja mam teorie, że misiek jest kryptomilionerem i sobie komfortowo żyje w californi. Pamiętam jak bardzo polecał ludziom inwestować w ethereum mówiąc jaka to przyszłość, wtedy eth kosztowało 8$ ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Dziś kosztuje 180$, a na szczycie
  • Odpowiedz
  • 2
@ptasigryp trochę tam grałem, mi jest jedynie szkoda ze mta i samp to już praktycznie tylko rp. Kiedyś byla cala masa różnorodnych zapełnionych serwerów, teraz właściwie tylko na rp ktoś gra :(
  • Odpowiedz