Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamillus: Ja oglądałem vlogi Aniserowicza, bardzo ciekawe było. Dopóki nie zaczął gadać o szkoleniach, marketingach etc, to przestałem. Kiedyś na wykopie mnie jeszcze pojechał z jakimś swoim wyznawcą, to już w ogóle dałem sobie spokój z tym. Poszedł unfollow na wszelkich kanałach, ale zapomniałem o mailngu. Codziennie dostaję maila, że "TANIEJ NIE BĘDZIE, SZYBKO SIĘ REJESTRUJ!".

Najmilej wspominam którąś edycje .NET Developers w Warszawie, gdzie po wykładzie - wypiłem wspólną
  • Odpowiedz
@kamillus: szanuje gościa za znalezienie sposobu na koszenie kasy na frajerach (płatny kurs podstaw gita gdzie w internecie jest od z-------a materiałów na ten temat całkowicie za darmo, kto to kupuje?), które to koszenie kasy jest możliwe dlatego, ze gość najpierw zbudował sobie ogromna publikę wannabe programistów na fali „przebranżawiania na programowanie”.
  • Odpowiedz
Troszkę boję się chociażby tego, że pomysłodawcę przytłoczy sukces finansowy, na bank ma jakieś umowy z merytorykami i gdzieś atmosfera może pęknąć ze szkodą dla "słuchaczy" jak okaże się, że janusz zgarnia śmietankę.

@kamillus: dziela sie zyskiem po rowno, kazdy 25%, wiec to akurat jest ok.

Edit: dopiero teraz obejrzalam filmik i rzeczywiscie jest niesamowicie zenujacy
  • Odpowiedz
@ogrod87: Mam tak samo. Starsze vlogi były bardzo ciekawe i dobrze się oglądało, ale słuchanie o szkoleniach, wielkim sukcesie, zapatrzeniu w siebie, reklamowaniu własnych super produktów jest nieciekawe i bezsensowne. Kanał, który powinien być poświęcony Dev, przestał nim być
  • Odpowiedz