Aktywne Wpisy
BanderaFella +2
To mój pierwszy post na tym forum. Jestem Ukraińcem mieszkającym we Wrocławiu. Lubię to miasto, ponieważ tu jest wielu Ukraińców, czuję się jak w domu.
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
owocliczi +19
Właśnie gotuje kolację
- 50 g biszkoptów
- 150 g kaszy mannnej
- 666 ml mleka migdałowego
- 25 g orzechów laskowych
- pół awokado
- łyżka kakao 24 %
- 25 g czekoladowego WPC
- 10 tabletek metki dla pięknej sylwetki - pfu słodzika się znaczy; zawsze mi się mylą orale, salbutamole i tamksifeny z aspartamem przy nasypywaniu do jedzenia
W łapie bez zmian 34 cm, ale się staram jak mogę.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
Fajna forma
Komentarz usunięty przez autora
@Hebanowy: coś za coś (╯︵╰,) zawsze można spróbować dekę solo
Wydaję około 1800 PLN na siebie/żonę i dziecko jeśli chodzi o jedzenie; niestety na samego siebie nigdy nie liczyłem, ale najwięcej to idzie na mięso i warzywa oraz owoce. Raczej staram się kupować lepszej jakości produkty. Suplementacje mam od sponsora, wiec to ułatwia mi sprawę i mam za darmo.
@Skogyr: zabije stany zapalne na zawsze <3
@Poemat: Nie Lantusa, preferuję Dodzotuosa