Wpis z mikrobloga

Wita Was Węglowodanowy Borsuczy Książę. Przygotowuję swój brzuszek, aby za dwa tygodnie poprawić wszystkie swoje rekordy w bojach.

Właśnie gotuje kolację

- 50 g biszkoptów
- 150 g kaszy mannnej
- 666 ml mleka migdałowego
- 25 g orzechów laskowych
- pół awokado
- łyżka kakao 24 %
- 25 g czekoladowego WPC
- 10 tabletek metki dla pięknej sylwetki - pfu słodzika się znaczy; zawsze mi się mylą orale, salbutamole i tamksifeny z aspartamem przy nasypywaniu do jedzenia

W łapie bez zmian 34 cm, ale się staram jak mogę.

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #borsukmasuje #borsukpowerlifting #fullborsukworkout
Kasahara - Wita Was Węglowodanowy Borsuczy Książę. Przygotowuję swój brzuszek, aby za...

źródło: comment_V4zmo9QcFc6TvwsRHoAENYkgbZFTlvSt.jpg

Pobierz
  • 32
@Kasahara: @Poemat @Skogyr proszę podpowiedzieć ile bić insuliny do takiego posiłku, bo po 25 jednostkach trochę mnie trzasnęło i musiałem zjeść 1,5 kg żelków, aby nie zasnąć na wieki; ale to pewnie przez te HGH w dawce 50 UI/day

@Hebanowy: coś za coś (,) zawsze można spróbować dekę solo
@moglesznamizjednejwazy:

Wydaję około 1800 PLN na siebie/żonę i dziecko jeśli chodzi o jedzenie; niestety na samego siebie nigdy nie liczyłem, ale najwięcej to idzie na mięso i warzywa oraz owoce. Raczej staram się kupować lepszej jakości produkty. Suplementacje mam od sponsora, wiec to ułatwia mi sprawę i mam za darmo.

@Skogyr: zabije stany zapalne na zawsze <3

@Poemat: Nie Lantusa, preferuję Dodzotuosa

@Kasahara: Fajnie to zaczyna wyglądać, pamiętam że kiedyś nawet na lekkiej masie wydawałeś się drobny, a teraz taki mały byczek się z Ciebie robi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@czup: 110 kg moje będzie na masie bez przekraczania 20 % BF, później jakiś mały minicut i będę mógł się pokazać. Oczywiscie wiele powie, że dramat, ale nie zamierzam już redukować w 2020 i 2021 na pewno do żył na brzuchu