Procesor AMD Ryzen 5 2600x z chłodzeniem Wraith Prism RGB -fabrycznie nowy, gwarancja 2 lata Płyta główna MSI Bazooka v2 b450m - fabrycznie nowa, gwarancja 3 lata xkom Pamięć ram Crucial Ballistix Sport 2x 8Gb 3000 Mhz - nowe, gwarancja wieczysta Karta graficzna EVGA GTX 1070 FTW 8Gb z podświetlenie RGB - fabrycznie nowa, dostałem ją od producenta po oddaniu na gwarancję innej karty Zasilacz BeQuite System Power 9 500w - fabrycznie nowy, gwarancja 2 lata Obudowa Coolermaster NR400 - fabrycznie nowa, gwarancja 2 lata Sferis Dysk SSD WD Green na slot m.2 240 Gb - fabrycznie nowy, gwarancja xkom 2 lata. Dodatkowe 3 wentylatory w obudowie.
Komputer skonfigurowany, z zainstalowanym windowsem 10 pro. Pracuje bardzo cicho i pięknie wygląda. Posiada podświetlenie RGB, które można dowolnie konfigurować.
Szczerze polecam jako sprzęt do gier oraz centrum multimedialne z racji małych rozmiarów i wysokiej kultury pracy. Komputer jest niesłyszalny podczas oglądania filmów itp. W tej cenie ciężko o lepszy zestaw.
Sprzęt do obejrzenia w Czechowicach-Dziedzicach. Odbiór osobisty lub wysyłka po wpłacie na konto. Koszt wysyłki 45 zł.
Dokładam wszystkie opakowania. Kontakt olx lub pod nr tel 503145552
#lublin obojętne czy coś się dzieje czy to przypadek, ale że wyja syreny alarmowe o 3 w nocy i żadnego info w żadnym tv czy radiu, a tylko na wykopie można potwierdzić że to nie alarm w scenicu sąsiada a ja nie mam halucynacji, to jest k---a śmieszne xD
Cześć,
Na sprzedaż bardzo fajny komputer.
Procesor AMD Ryzen 5 2600x z chłodzeniem Wraith Prism RGB -fabrycznie nowy, gwarancja 2 lata
Płyta główna MSI Bazooka v2 b450m - fabrycznie nowa, gwarancja 3 lata xkom
Pamięć ram Crucial Ballistix Sport 2x 8Gb 3000 Mhz - nowe, gwarancja wieczysta
Karta graficzna EVGA GTX 1070 FTW 8Gb z podświetlenie RGB - fabrycznie nowa, dostałem ją od producenta po oddaniu na gwarancję innej karty
Zasilacz BeQuite System Power 9 500w - fabrycznie nowy, gwarancja 2 lata
Obudowa Coolermaster NR400 - fabrycznie nowa, gwarancja 2 lata Sferis
Dysk SSD WD Green na slot m.2 240 Gb - fabrycznie nowy, gwarancja xkom 2 lata.
Dodatkowe 3 wentylatory w obudowie.
Komputer skonfigurowany, z zainstalowanym windowsem 10 pro.
Pracuje bardzo cicho i pięknie wygląda.
Posiada podświetlenie RGB, które można dowolnie konfigurować.
Szczerze polecam jako sprzęt do gier oraz centrum multimedialne z racji małych rozmiarów i wysokiej kultury pracy.
Komputer jest niesłyszalny podczas oglądania filmów itp.
W tej cenie ciężko o lepszy zestaw.
Sprzęt do obejrzenia w Czechowicach-Dziedzicach.
Odbiór osobisty lub wysyłka po wpłacie na konto.
Koszt wysyłki 45 zł.
Dokładam wszystkie opakowania.
Kontakt olx lub pod nr tel 503145552
źródło: comment_4IyMHnOfKvlHebdNbZeAnW5DxOlp3O9Y.jpg
Pobierz