Aktywne Wpisy

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
Pobierz
glider_pro +112
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

w biblii jest napisane, by modlić się samemu w swoim domu, a zobaczysz rzesze w kościołach.
Do tematu. Z tymi świętymi i Matką Bożą jest prosto bardzo. To znów ludziom potrzebne. Bogu nie. Możesz się modlić do samego Boga i nie musisz szukać pośredników. Bo w Piśmie Świętym jest napisane, że jest tylko jeden pośrednik, Syn Boży. Ale dajmy jakiś przykład. Uwaga, będzie mój autorski (。◕‿‿◕。
@NieMamNicDoDodania: ten argument do mnie zupełnie nie przemawia. Bóg jest wielki, nieskończony, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Jestem dla niego najukochańszym dzieckiem (tak się zawsze zaczyna kerygmatyczną ewangelizacje przecież, to jest podstawa jaka powinien mieć kazdy katolik), a On nie chce
Matka Boża jest jedna, ale przypisuje jej się wiele tytułów. Dlatego mówi się MB Częstochowska, MB Królowa Polski itp. ale modlisz się zawsze do tej samej.