Wpis z mikrobloga

#ios #android #apple
Jak tam Androidziarze? Dziesiątka wyszła już ponad dwa tygodnie temu a wy dalej nie macie aktualizacji? Nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Voltix: pfff, niby jak? Każda aplikacja banku revolut i inne, wszystko chodzi. Nie ma jedynie nfc, ale to nie od wczoraj i każdy kto tego potrzebuje, kupi sobie coś innego. A brak optymalizacji to wg mnie nie poparty niczym zarzut, także no. Renderujesz filmy na telefonie, że musisz mieć optymalizację?
  • Odpowiedz
@buczubuczu: tak, renderuje filmy, gram w gry i wiele innych rzeczy. Revolut to nie bank, ale nawet tego nie pobierzesz - musisz przez z pliku .apk i tak co aktualizacje xDDD mBank nie dziala i wiele innych aplikacji bankowych ze wzgledu na bezpieczenstwo.
  • Odpowiedz
  • 0
@istp: no to nie żal takich xD
Nie umieć czytać ze zrozumieniem to kalectwo.
@Voltix - jakim cudem niby nie pobierzesz? Na romie z xda? Widzę mamy tu speca, miliony ludzi używają swoich zrootowanych i odblokowanych telefonów w iluzji ego, bo oto ekspert z vikop.ru wie lepiej xD
Serio, zainteresuj się pierwej tematem, a nie pierdzielisz. Przy czym, pragnę zauważyć, że używanie pod koniec 2019 roku telefonu, którego support
  • Odpowiedz
@buczubuczu: Normalnym cudem - nie wspieraja zrootowanych telefonow i nie sciagniesz z google play store. Napisz po polsku ostatnie zdanie, bo nie rozumiem co tam bablasz.
  • Odpowiedz
Normalnym cudem - nie wspieraja zrootowanych telefonow i nie sciagniesz z google play store.

@Voltix: mam roota i custom rom od 4 lat+ na kazdym telefonie, aplikacje bankowe i platnosci zblizeniowe dzialaja bez problem i teraz uwaga... hurr durr to jest xiaomi. I nie nie ciagne aplikacji po apk, tylko z google play.
Masz mocno bledne/nieaktualne informacje ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 4
@PurpleHaze: ma mocno nieaktualne, ale co tam, najważniejsze się pokazać w sieci, że jest się specem i że się "znam" xD
To nie czasy androida 2.2, żeby custom rom nie obsługiwał Google play store, ale jak widać do niektórych to dalej nie dociera.
  • Odpowiedz