Aktywne Wpisy

Megasuper +111
Początek końca książula. #ksiazulo
źródło: temp_file4366204377600619953
Pobierz
anoysath +1217
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz

Zaobserwowałam u siebie trądzik dorosłych-wysyp w okolicach nosa, policzków, żuchwy i szyi. Raz lepiej, raz gorzej z reguły miliard- kropeńka przy kropeńce zaskórników widocznych jako taka "kaszka", jeśli jest gorzej- podskórne górki na żuchwie i szyi. Walczę jak mogę, peelingi, kremy itd. Odbiera mi to strasznie pewność siebie i nie czuję się przez to atrakcyjna, i jestem onieśmielona cerą innych w moim wieku... Jak walczycie? Jakieś sprawdzone produkty/domowe sposoby? Jaka jest wasza rutyna pielęgnacyjna której się trzymacie? #pomocy #kciochpyta #kosmetyki #pielegnacja
Komentarz usunięty przez autora
Kup sobie jakąś myjkę do twarzy, tonik, aloes i będzie dobrze.
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie trądzik jest chorobą nawrotową i przewlekłą- taki ma po prostu charakter. Trądzik wieku dorosłego może być nawrotem u osób, które wcześniej go leczyły albo mieć podłoże hormonalne np. antykoncepcja (aktualnie lub kiedyś
Pielęgnację zmieniłam na delikatniejszą, bo nie muszę się wiecznie kwasić killerami. Do oczyszczania wystarczają mi maseczki