Aktywne Wpisy
dziobnij2 +24
W wieku 33 lat nie mam prawa jazdy. Nie potrzebne mi, ale jak bym szukał pracy, to brak prawa jazdy to olbrzymi minus. Poza tym mając prawo jazdy mógłbym robić dalekie spierdotripy. Jak mam zrobić kurs prawa jazdy jak mam nędzne 1400 zł renty, a kurs kosztuje 2799 zł + opłaty za lekarza itp. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #przegrywpo30tce
#przegryw #przegrywpo30tce
olaf_wolominski +371
Właśnie się dowiedziałem że premier Finlandii się jednak rozwodzi. Czyli wszystkie teorie przegrywów okazały się prawdziwe (jak zawsze zresztą). A tak się normictwo pucowało, że ocieranie się o czadów w klubach nic nie znaczy, pewnie teraz siedzą dupa cicho xD
Teraz jeszcze lewandowska do kompletu i będzie ostateczna kompromitacja zdemolowanie normictwa.
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #pudelek #pudelekdlawykopkow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #finlandia #kociary #zwiazki
Teraz jeszcze lewandowska do kompletu i będzie ostateczna kompromitacja zdemolowanie normictwa.
#przegryw #blackpill #niebieskiepaski #pudelek #pudelekdlawykopkow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #finlandia #kociary #zwiazki
Jak poradzić sobie z natrętną dziewczyną? Nie mogę się od niej odczepić. Rozumiem, że mamy związek i kocham ją, chcę z nią spędzać wspólny czas, no ale litości. Jestem w mieszkaniu i chcę poświęcić się rozwojowi osobistemu (moim pasjom), a ona wylatuje do mnie, że czy może przyjechać jak jestem w domu i wolny i nic nie robię. Mówię jej, że średnio, bo aktualnie jestem zajęty. A ta robi wydział śledczy Miami i koniec końców kłóci się ze mną, że nie chcę z nią spędzić czasu. Widzimy się średnio kilka razy w tygodniu, a i tak chce jeszcze więcej. No i akurat chce się spotkać kiedy mam ten jeden, luźniejszy dzień wolny.
Zastanawiam się, czy z nią nie zerwać, bo powoli traci to sens a przynosi tylko jednej stronie korzyść. Denerwuje mnie to strasznie.
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora