Gandezz
621
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
b.....w
b.....w
@SamBeliar co? Zdziwiłbyś się ile osób młodych z Polski gra jeszcze w multi GTA SA
77
A.....y
8
c.....r
c.....r
@brzytew: Pozdrawiam. Konserwa RP.
4
Kolczaneiro
@brzytew pewnie 30+ sami, jak w tibii
4
Ufo777
@Beny7815: przecież to jest niegrywalne przez sterowanie
3
szarszun
@Gandezz: Był taki jesen cudowny serwer... Polski Serwer Imprezy[PSI], ale to byla ekipa, dlugo sie trzymal i mial sporo dobrych graczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
3
B.....5
B.....5
@Ufo777: Jest taka opcja jak zmiana klawiszy
2
B.....5
B.....5
@Ufo777: No nic nie poradzisz, zgadzam się z Tobą, ale no te gry mają po ponad 10 lat więc wiesz. Jednak w tamtych czasach wychodziły gry które sterowanie miały lepsze. Mimo to rozgrywka, fabuła jest na wysokim poziomie moim zdaniem, można się z tym zgodzić lub nie, pozdro.
2
Karmelowiec
@Kolczaneiro: Polski serwer na mta "4life" srednio 300-400 osob dziennie młodzi i starzy
2
B.....5
B.....5
@Gandezz: właśnie wczoraj zainstalowałem gothica 1, miałem sobie chwilkę pograć i poprostu kilka rzeczy przypomnieć, a tu 4h zleciały xD
1
Ufo777
@Beny7815: ale ja mowie o tym jak kwadratowe jest poruszanie. A w dwójce jeszcze gorsze. Kiedyś się w to grało przyjemnie, ale dzisiaj jest bardzo irytujące
1
jakub-dolega
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
Tymajster
@Kapitan_pesymista: gtasite złoto, a na ich forum spędziłem lata, głównie w hydeparku
1
Lapidarny
@brzytew: a ile grało w 2012... Teraz to kilka serwerów samp i tyle
0
b.....w
b.....w
@Lapidarny: MTA ma setki tysiecy graczy -.-
0
a....._
a....._
@Gandezz: sam nadal gram w MTA SA i na singlu na konsoli
0
Alframi
Alframi
@Gandezz nie wiem czy nadal się da, ale wczoraj jeszcze GTA SA było za free z okazji wypuszczenia Lunchera przez Rockstar Games
0
Lapidarny
@brzytew: o proszę, jakoś nigdy nie przepadałem za MTA, raczej robiłem serwery w Pawn, do Lua mnie jakos nie ciągnęło.. ale w SAMP spędziłem mnóstwo czasu
0
Lapidarny
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0