Aktywne Wpisy

Jank3s +191
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Pamiętacie tego typka z fiutem w ręce? Potrzeba było 24h żeby cały personel i pacjenci doszli do wniosku, że to nie jest miejsce dla niego. Podobno choruje na jakąś ciężką postać autyzmu + jakieś zaburzenia psychomotoryczne. W każdym razie stan: do wyskrobania, onegdaj.
Wczoraj też robiłam kroki i dalej za mną łaził. Cknęło mnie, żeby zapytać o c--j mu chodzi. Poza wypowiadanym w kółko jednym słowem, którego nie mogłam zrozumieć - nie dogadywaliśmy się zbyt dobrze. W każdym razie w trakcie rozmowy z nim na korytarzu, inny pacjent (ponad 2 metry wzrostu) podbiegł do niego i przewalił go na glebę. A za co? A za to, że przez pomyłkę wszedł do jego pokoju. Z moich ust poszła wiązanka w stronę dwumetrowego typa, zaraz przyleciały piguły i jeden pigularz. I pewnie spodziewacie się teraz zamknięcia w pasy jednego albo obydwu? A taki c--j. Personel nie zrobił NIC. Totalnie NIC poza zapytaniem czemu kolega-2-metry to zrobił. Więc do teraz jeden i drugi chodzą po korytarzu z czego jeden jest agresywny a drugi nie wie gdzie jest.
Nie wiem czy to ma związek z weekendowymi wydarzeniami, ale dzisiaj znowu spałam kiepsko. Wydaje mi się, że coś nie tak jest z moją kartą leków albo po prostu jestem z-----a, sprawdzę to.
Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wymianę zdań z lekarką.
#psychonudles #psychiatria #psychiatryk
źródło: comment_yTWmKp9kd8ddPAjhMHObVyQT6GPfxXOk.jpg
Pobierz@send_nudles: Jak ja bym chciał żeby takie testy istniały. Zamiast kłócić się z jakimiś dzbanem to po prostu każesz mu zrobić test. Genialne!
@jacieniemog28: Moja znajoma jeszcze niedawno relacjonowała pobyt w szpitalu psychiatrycznym na insta stories i nazywała ten czas koloniami. Dorosła osoba. Jeśli ludzie nie są totalnym odpałami bez kontaktu, to takie dziwne że traktują ten czas w miarę normalnie? Nie żyjemy w średniowieczu, choroby psychiczne są znane i powszechnie leczone, nie różnią się wiele od zapalenia skóry. A nie każdy problem z głową
Komentarz usunięty przez autora
Chyba że jednak siedzisz z innego powodu... ;)