Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +56
Jakbyście nazwali takiego psa?
#smiesznypiesek
#smiesznypiesek
źródło: IMG_2715
Pobierz
Lolenson1888 +522
Odkryto, że lekarz profesor z Katowic przychodził do pracy na niecałe półtorej godziny i spieprzał xD
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
Rozumiecie, że potem tacy z poważną mordą mówią ludziom, że „odpowiadają za ludzkie życie”, mówią o jakichś regułach i procedurach?
#lekarz100k #konowalposting #heheszki
źródło: image_picker_A1900E25-6C7C-4469-8085-7BE7F778A4CE-32918-00000A198226A93B
Pobierz

https://www.ultima.pl/ct/nintendo-switch/sprzet/akcesoria/ring-fit-adventure
Allegro 299zł
https://allegro.pl/oferta/gra-nintendo-switch-ring-fit-adventure-fitness-ns-8482575195?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=feed
#nintendo #nintendoswitch
źródło: comment_idyzlNzXisboeOGhT5p0pqEl9FZHIZBV.gif
Pobierzźródło: comment_l8VTyIu9wZ5On16kwNlqDtQ6gJsr7DM5.jpg
PobierzTakie moje zdanie na temat tego urządzenia ¯\_(ツ)_/¯
@Tesseract: Ławeczka+hantelki+drążek+skakanka chyba jednak zajmą w mieszkaniu znacznie więcej miejsca niż "joy-con w dupie" : )
@TrueGrey: Da też dużo lepszy efekt niż joy-con w dypie :) A ławeczkę zazwyczaj składasz na płasko i wsadzasz pod łóżko lub za zasłonę i też wielkiego problemu nie ma.
@MangoZjem: Ja nie pisałem nigdzie, że cena mi przeszkadza. Po prostu nie trafiają do mnie takie urządzenia.
Tak jak napisałem - jak ktoś chce poćwiczyć, to niech kupi lepiej przyrządy do ćwiczeń. A jako party game to patrząc na reklamę Nintendo wywołuje to u mnie bardziej efekt zażenowania niż dobrej zabawy.
@Tesseract: @TrueGrey: Pewnie pomysł umrze śmiercią naturalną... ale trzeba przyznać, rację @MangoZjem, że nintendo to jedyna firma, która próbuje nakłonić do ruchu przed telewizorem... chociaż odkąd urodzili Switch to nic się nie działo w tym kierunku... a tak poza tym to chyba bardziej się spocę grając w Just Dance (
źródło: comment_9SQCHOzKOT91giJmh68DfVDrXjmRRm5D.jpg
Pobierz@HHHHHH: No teraz to popłynęliście trochę. Xbox ma kinecta i w pytę więcej gier do ćwiczenia i skakania.
Też nie chcę, żebyście odbierali moje wpisy jako zarzuty do Nintendo, robią co chcą, zobaczymy jak wyjdzie, a za każde próby urozmaicenia zawsze plus, nawet, jeśli część ludzi może uważać je za zbyt drogie ; )
@TrueGrey: a to sorka, na PSX PS Move było martwe (miałem PS3+ Move), na xbox też (miałem XBOX 360)... uznałem, że umarło to śmiercią naturalną ( ͡° ͜ʖ ͡°)