Wpis z mikrobloga

@IceShandy: Ruscy, co by o nich nie pisac, sa dosyc inteligentni i spostrzegawczy, do tego wiedza jak dziala propaganda i nie lykaja tego brytyjskiego gówna jak pelikany. A do tego darza nas jakas sympatia tak jak my ich, mimo politycznych podzialow.
  • Odpowiedz
@IceShandy: W sumie dopiero połączyłem wątki, z niemożliwością zdjęcia kierownicy i nową dostosowaną kierownicą. To nie było, tak, że z jakiś powodów nie mogli mu jej zrobić, po prostu mieli na Kubicę w------e, bo nowa kiera kosztuje. Williams to już wyższy poziom Januszerki, nie dać lepszej kierownicy dopóki stara się nie rozwali.
Szkoda słów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@IceShandy: ale tylko Kretyn stwierdzi że nie ma różnicy. Zawsze priorytetem jest driver #1 w dziedzinie poprawek ulepszeń. Zawsze. Tylko jakiego rzędu to będą różnice to wynika z budżetu. Moim zdaniem Williams stoi przed widmem upadku więc trzyma się rękami i nogami, stąd takie forsowanie dżordza w każdej sytuacji.
  • Odpowiedz
@sesesesese: Tak, z ukraincami nienawisc do Rosji, a Ukraincow i Rosjan laczyla przed wojna nienawisc do Polski. Komuszki słuchały Machiavellego i wprowadzily zasade „dziel i rzadz” - jesli sasiednie bloki sie nienawidza, to latwiej je kontrolowac.
  • Odpowiedz
@r3pr3z3nt: @FabianBlendzior: Ja jest bardzo mile zaskoczony bo myślałem, że po tym jak Kubica wygrał walke z Sirotkinem o fotel to będą jeździć po Kubicy, a tu zonk.
Sirotkinowi też pewnie Williams rzucał kłody pod nogi, a i Oleg Karpov sam do polskich dziennikarzy mówił "witajcie w piekle" czy jakoś tak.
  • Odpowiedz
@IceShandy: Ale Polacy też bardzo kibicowali Sirotkinowi - jak tylko zrozumieli, że FW41 to taczka to zaczęli uważać go za tego, co zaoszczędził nam kasy i upokorzeń... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polacy i Rosjanie zjednoczeni w cierpieniu :)
  • Odpowiedz