Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +255
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +623
Jak będzie se ktoś chciał to kupi iphonea a nawet 10, bo taki ma kaprys. Po co na sile udowadniacie że te ajfoniki są c-----e skoro takiemu szeregowemu użytkownikowi to nie robi różnicy czy ma rozdzialke fhd 4k czy jakaś inna. Telefon ma chodzic jak
Większość ma wbite w specyfikację techniczną albo nawet nie kuma co te cyferki znaczą. Patrzą na to jak się z urządzenia korzysta i tyle. Japka wciąż przodują w wygodzie i prostocie używania. Ot i cała tajemnica ¯\_(ツ)_/¯
Ogółem kwestia indywidualna. Ja przesiadłem się na iPhone z Nexusa i jestem bardziej niż zadowolony, a kiedyś takiego szajsu jak iPhone 3G/GS/4/S nawet za darmo bym nie chciał. Wbrew pozorom wiele w iOS się na
@Ko_Otu: no ale czy to ma takie znaczenie? Jeśli wygodnie się używa, telefon nie muli, fotki wychodzą dobre, UI jest intuicyjne to co komu da zastanawianie się na ilością rdzeni czy megapixeli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fotka jedynie zajmie więcej miejsca w pamięci.