Wpis z mikrobloga

witam ... moze macie jakis ciekawy pomysl na zegarek dla osoby pracujacej jako kelner w takiej srednio ekskluzywnej restauracji.. nie jest to fast food ale tez nie jest to dla ąę establiszmentow miejscowych ... myslalem cos na skorze. ale od czasu do czasu chlopak pomaga w kuchni przy wodzie .. no i chcial zeby byly jakies komplikacje oraz zeby nie bylo to na bransolecie... co byscie proponowali ?

pozdrawiam
#zegarki
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@muchabzz: bierz tego Casio, które kolega @Del ma dzisiaj na kontroli nadgarstków. Poniżej budżetu i ma szafirowe szkło. Jak dla kelnera to szafirowe będzie OK. Nie porysuje przy pracy. Alternatywnie, poszedłbym w jakieś casio classic za 150pln. Tak do pracy tylko zegarek.
  • Odpowiedz
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: no to ja ci powiem ze ostatnio wchodzac przez drzwi do klatki schodowej w jakiejs firmie z-------m casio g steelem w jakas zle zrobiona porecz. gwiazdki mi sie zaswiecily. na szczescie ten g steel ma bezel wystajacy dosc mocno i szklo cale. ale wskazowka odpadla. a niby tak bezpiecznie pracuje. nigdy nie wiesz co sie stanie .. a wracajac do kelnera..wbrew pozorom da sie z czasem porysowac zegarek
muchabzz - @Trzezwiejacy_Pijaczyna: no to ja ci powiem ze ostatnio wchodzac przez drz...

źródło: comment_XEuyu59FOzChmip67MqYXU83dsFMpMHN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Trzezwiejacy_Pijaczyna: jesli go dobrze do pasujesz to nie lata. ma typowa regulacje. natomiast jest ciezki i nie kazdy to lubi. jak dla mnie jest tez za maly ale jak go zamawialem sie to troche pogubilem i nie wiedzialem ze wystepuje tez w wiekszej kopercie. w kazdym razie do pracy , szczegolnie fizycznej polecam . ma swoje wady ale nei ma w tej chwili nic co moglo by mu dorownach (
muchabzz - @Trzezwiejacy_Pijaczyna: jesli go dobrze do pasujesz to nie lata. ma typow...

źródło: comment_9jpTTymRZRa94vfvVXWuvoO3djL3Ui9O.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz